Stăm acasă toți, DAR rămânem aproape de cei ce au nevoie de asistența medicală care nu suportă amânare. Unele dureri sunt insuportabile, iar întreruperea unui proces de recuperare după un accident poate avea urmări negative iremediabile.

De aceea….

Având în vedere Ordinul nr. 74527/23.03.2020 privind instituirea unor măsuri necesare pentru limitarea răspândirii infecției cu virusul SARS-COV-2 la nivelul unităților sanitare publice și private și conținutul Ordonanței militare nr. 3 / 24.03.2020, am luat decizia a modifica activitatea Clinicii Iola în așa fel încât să continuăm recuperarea medicală doar în acele cazuri care nu mai suportă amânare și cu accesul limitat drastic.

Astfel, până la apariția unor noi reglementări, iată informațiile pe care trebuie să le știți în acest sens:

• Accesul în Clinica Iola se face doar pe bază de programare
• La intrare vi se ia temperatura și, dacă treceți de această etapă, urmăm protocolul obișnuit: mănuși, mască, dezinfectant și papuci de unică folosință
• Luni, Miercuri și Vineri sunt zilele pentru care vă puteți programa
• Accesul e limitat la 1 singur pacient în toată clinica pe zona de recuperare medicală și 1 singur pacient în spațiul destinat ozonoterapiei (solicitată în această perioadă, datorită rezultatelor sale în ceea ce privește fortificarea organismului)
• Igienizăm, dezinfectăm și sterilizăm cu ImunOcube, pentru protecția maximă a pacienților noștri și a noastră; avem în vedere toate suprafețele expuse contactului.
• Nu lucrăm în sistem ambulatoriu, nu rămâne nimeni în spațiul Clinicii

Programări: 0771/237.011
receptie@iolacenter.ro
Str. Ion Ghelu Destelnica nr.7, clădirea nouă, parter (fosta stradă Trotuș vis-a-vis de Observatorul Astronomic)

Stați acasă și, doar dacă asistența noastră este necesară, vă așteptăm, după o programare prealabilă, cu aceeași atenție ca întotdeauna!

Multă sănătate!

#clinicaiola #stamaacasa #recuperaremedicala

 – simţindu-se în siguranţă la IOLA Center .