Ieri v-am anunțat metoda Iola de lucru cu pacientul – METODA ”CTC” : Control – Tratament – Consolidare. Astazi vrem sa explicăm ce presupune prima etapă:

1. ETAPA 1 – CONTROLUL / CONSULTAȚIA
Aceasta este o etapă extrem de importantă, prin prisma informațiilor pe care le primim si le observam, care ne influenteaza decisiv modul de a porni si modela tratamentul dumneavoastră.
Practic avem nevoie sa stim TOT despre DUREREA DUMNEAVOASTRA; cand a aparut prima data, de ce a aparut, cum s-a manifestat, se freceventa de reaparitie are, exista factori care o fac sa apara, e influentata de conditiile de munca sau de acasa, va lasa sa dormiti noaptea, e doar sezoniera, cedeaza in vreun fel, cum apare, cat de puternica e in stadiile ei acute, mai suferiti si de alte boli sau ati avut alte traumatisme care este posibil sa o influenteze,etc.
Este un proces de ghidaj prin care noi va purtam ca sa nu ne scape absolut nimic din vedere, sa fim perfect la zi cu tot, ca sa o privim ”in ochi” si sa putem trece la Etapa a 2-a de întocmire a unui tratament specific ei si dumneavoastră.

Vă asteptam să spunem împreuna STOP DURERII dumneavoastră!

Programări: 0771/237.011
www.iolacenter.ro
receptie@iolacenter.ro
Str. Ion Ghelu Destelnica nr.7, clădirea nouă, parter (fosta stradă Trotuș vis-a-vis de Observatorul Astronomic)