EȘTI ȘI TU VICTIMA DURERILOR DE SPATE? IOLA a investit în cel mai PERFORMANT SISTEM DE TRATARE A COLOANEI! AI SOLUȚIA! chiar aici, la noi în clinică!, fiindcă noi facem tot ce putem pentru binele dumneavoastră! VINO SĂ ÎL CUNOȘTI PE … DAVID!
Vă asteptam să spunem împreuna STOP DURERII dumneavoastră!
Până la 70% dintre oameni au suferit dureri de spate cândva în timpul vieții lor; aproximativ 40% au avut un episod acut care a durat mai mult de o zi în ultimele 12 luni și aproximativ 25% în ultimele trei luni.
Un lucru e de asemenea demonstrat, faptul ca ODATA APARUTA DUREREA DE SPATE apare si EVITAREA ACTIVITATILOR FIZICE ….. GRESIT! Astfel se slabeste si mai mult forta si mobilitatea coloanei si in final se afecteaza structura tesuturilor.
Intrati intr-un cerc vicios! care are ca rezultat si mai multă durere, pierderea funcției și, dacă este prelungit, și efecte psihologice. Când problema a atins acest nivel, metodele tradiționale de tratament sunt inutile și eficace doar pentru perioade extrem de scurte…
Coloana vertebrală este o structură foarte complexă care implică vertebre, discuri, ligamente, mușchi rotatori și intervertebrați care funcționează dinamic, precum și mușchi de susținere mari, care funcționează în mod static.
Când durerea și pierderea coordonării sunt adăugate la ecuație, este extrem de dificil să începeți terapia exercițiilor într-un mod controlat. Sunt necesare dispozitive speciale pentru a izola zona țintă și pentru a asigura un control total în mișcare și încărcare. SISTEMUL DE DISPOZITIVE DAVID (UNIC IN IOLA CENTER) ESTE SOLUTIA PERFECTA! Totul este controlat, fara risc, personalizat, standardizat, studiat la nivel mondial.