E timpul să sintetizăm avalanșa de noutăți aduse în ultima perioadă de Clinica IOLA și să anunțăm, în premieră, încă un beneficiu imediat pentru pacienții noștri.

 

  • Am extins programul de recuperare medicală și sâmbăta, cu sprijinul celor mai buni specialiști, pentru a avea acces la echipamente unice în Moldova și cei cărora programul de lucru nu le permite în timpul săptămânii
  • Am simplificat partea de consultații, pentru a acoperi fiecare nevoie a dumneavoastră: luni și miercuri vă așteaptă medicul recuperare BFT; marți – medicul neurochirurg; joi – specialistul fiziokinetoterapeut, iar vineri – medicul ortoped-traumatolog
  • Am încheiat un parteneriat solid cu Clinica Dr. Chelariu, în urma căruia pacienții Clinicii Iola beneficiază de reducerea cu 25% a tarifelor la toate serviciile medicale prestate de Clinica Dr. Chelariu (de la radiografii / RMN și până la operații)

La Clinica Iola recuperarea dumneavoastră reprezintă obiectivul nostru principal. De aceea, resursele financiare nu ar trebui sa reprezinte un impediment, astfel vă oferim posibilitatea de a achita totul în rate fără dobândă.

 

Cu STAR Card de la Banca Transilvania beneficiați de 4 RATE fără dobândă pentru plata serviciilor de care aveți parte în cadrul Clinicii Iola, cu zero comisioane și până la 56 zile perioadă de grație!

Plata în rate – comision 0%

Clinica IOLA – recuperare medicala, Plata în rate – comision 0%

Sunt incluse în programul STAR Card cardurile de cumpărături:  STAR Forte,  STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card,Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic și BT Flying Blue Premium.

 

Împreună spunem STOP DURERE!, până la recuperarea medicală optimă a organismului! Acum, și cu facilități de plată.