Pacientă, 37 ani, proaspătă mămică a celei de-a doua fetițe, s-a prezentat la noi in centru dupa o căzătură în palmă și cot care a dus la o luxație de cot stâng, ce a imobilizat-o în gips timp de 2 săptămâni.

La scoaterea gipsului, articulația cotului a devenit dureroasă și complet blocată în flexum de aproximativ 45 grade.

După 6 ședințe de fizioterapie cu aparatura noastră, care ne permite să lucrăm și cu paciente care alăptează, pacienta a reușit deblocarea articulară, reușind să își reia activitățile zilnice cu normalitate.

Luxație cot

Pacientă, 37 ani, proaspătă mămică a celei de-a doua fetițe, s-a prezentat la noi in centru dupa o căzătură în palmă și cot care a dus la o luxație de cot stâng, ce a imobilizat-o în gips timp de 2 săptămâni.La scoaterea gipsului, articulația cotului a devenit dureroasă și complet blocată în flexum de aproximativ 45 grade. După 6 ședințe de fizioterapie cu aparatura noastră, care ne permite să lucrăm și cu paciente care alăptează, pacienta a reușit deblocarea articulară, reușind să își reia activitățile zilnice cu normalitate.#iolacenter #drumulcătresănătate Programări: (0771) 937 011; (0334) 409 020 Strada Ion Ghelu Destelnica Nr. 7 parter (fosta str. Trotuș), Bacău

Publicată de IOLA Center pe Miercuri, 3 aprilie 2019