Problemele cervicale pot afecta echilibrul și, în asociere cu alte carențe, pot determina amețeli, amorțeli, dificultăți în deplasare.

Pacienții Iola Center beneficiază de un aparat unic în Bacău, IsoShift, prin care putem determina exact cât de afectați sunt aceștia din punct de vedere al stabilității.

Cu ajutorul IsoShift și al Sistemului David, de asemenea unic în Bacău, am corectat o rectitudine cervicală în cazul unei paciente de vârstă medie, această problemă putând fi remediată însă mult mai timpuriu, pentru că ține și de obiceiurile de mișcare, de somn, de progrese constante sub îndrumarea unui fizioterapeut.

Iar noi, la Iola Center, ne-am obișnuit pacienții cu respectarea strictă a protocoalelor medicale și cu rezervarea timpului necesar fiecăruia dintre aceștia.

Probleme de echilibru

Problemele cervicale pot afecta echilibrul și, în asociere cu alte carențe, pot determina amețeli, amorțeli, dificultăți în deplasare. Pacienții Iola Center beneficiază de un aparat unic în Bacău, IsoShift, prin care putem determina exact cât de afectați sunt aceștia din punct de vedere al stabilității. Cu ajutorul IsoShift și al Sistemului David, de asemenea unic în Bacău, am corectat o rectitudine cervicală în cazul unei paciente de vârstă medie, această problemă putând fi remediată însă mult mai timpuriu, pentru că ține și de obiceiurile de mișcare, de somn, de progrese constante sub îndrumarea unui fizioterapeut. Iar noi, la Iola Center, ne-am obișnuit pacienții cu respectarea strictă a protocoalelor medicale și cu rezervarea timpului necesar fiecăruia dintre aceștia. #iolacenter #rectitudinecervicala #fizioterapie #kinetoterapie Programari: (0771) 937 011; (0334) 409 020

Publicată de IOLA Center pe Joi, 14 martie 2019