Probleme REUMATICE? Artroze? Dureri articulare? Procese degenerative?
Pentru toate acestea vă puteți face acum programări la Clinica IOLA!

☎️Programări: 0771/237.011 sau 0334/409.020

? PREȚURI PROMOȚIONALE 3 luni de zile!

Grație doamnei doctor reumatolog Laura Dospinescu, pacienții noștri au de acum acces la cele mai avansate tratamente din sfera medicinei regenerative. Doamna doctor se alatură echipei IOLA pentru a întregi și completa aria de specializări medicale oferite de noi, prin aria reumatologiei și proceduri sinergice si inovative, care au drept scop tratarea pacienților noștri la cele mai înalte standarde și cu cele mai bune rezultate.

Terapia PRP prin metoda Glofinn – cea mai avansata procedură din această sferă (regenerare articulară folosind plasma proprie) este disponibilă acum în Clinica IOLA. Infiltrațiile articulare PRP Glofinn cu scop regenerativ medical se mai folosesc doar în câteva clinici estetice, introducerea lor în sfera medicinei regenerative articulare fiind în Romania o inovație care se dovedește a avea rezultate spectaculoase.

De asemenea, doamna doctor aduce în clinica IOLA infiltrațiile articulare cu acid hialuronic si, în curând, evaluarea ecografică musculo-scheletală.

Primăvara a venit la Clinica IOLA cu o infuzie de tinerețe pentru pacienții noștri!

?www.iolacenter.ro
?receptie@iolacenter.ro
?Str. Ion Ghelu Destelnica nr.7, Bacau, clădirea nouă, parter (fosta stradă Trotuș vis-a-vis de Observatorul Astronomic)