Va reamintim de minunatul sistem David – UNIC IN BACAU, pentru tratarea problemelor ce tin de coloana vertebrala!
Ce este diferit la acest sistem si care ii sunt conceptele?Mișcarea poate fi un medicament foarte eficient în tratamentul problemelor musculo-scheletale, dar la fel ca în cazul oricărui medicament, prea mult poate fi dăunător, în timp ce prea puțin nu are efect.
Sistemul David aduce in plus, monitorizat si personalizat pe fiecare pacient de la sedinta la sedinta:
? Dozajul corect
? Biomecanică optimizată
? Productivitate ridicată
? Monitorizarea permanenta a parametrilor pacientului

De aceea suntem unici si de prestigiu pe piata!??

Mai exact:
– Componenta principală în progresul reușit este capacitatea de a cuantifica și controla toate variabilele din exerciții terapeutice. Acest lucru este posibil dacă dispozitivele sunt concepute corect pentru a asigura o încărcare ușoară și ușor de manevrat pe întreaga gamă de mișcare. Mișcarea și viteza sunt controlate cu exactitate de feedback-ul grafic receptiv al terminalelor EVE, care asigură respectarea unui interval sigur prescris individual
– Soluția DAVID include dispozitive specifice articulațiilor cu proprietăți biomecanice optimizate pentru coloană vertebrală, șold, genunchi și umăr. Dispozitivele folosesc alinierea corectă a îmbinărilor și axelor, curbe de încărcare dovedite științific și izolare a zonei țintă, permise de fixări eficiente. Acest lucru permite o mișcare remarcabil de blândă la articulații asigură totuși cel mai înalt efect posibil de antrenament neuromuscular. Toți parametrii de formare sunt cuantificați și reglați bine pentru fiecare individ.
– Cu toată sofisticarea dispozitivelor și software-ului, dispozitivele DAVID sunt remarcabil de ușor de utilizat. Înregistrarea pe fiecare dispozitiv se face cu un card RFID. Scaunele și alte elemente de asistență sunt reglate automat, iar programul este preluat din cloud. După câteva sesiuni instruite, pacienții stăpânesc rapid utilizarea sistemului, eliberând resursele umane pentru sarcini mai critice. Un fizioterapeut poate controla 3-6 pacienți simultan, fără nicio reducere a calității îngrijirii. De asemenea, îngrijirea de sine este posibilă și dovedită atât din punct de vedere medical, cât și din punct de vedere economic.
– Toate datele relevante sunt colectate automat din mai multe surse: link-uri de e-mail, tablete, telefoane mobile, dispozitive Info-Kiosk și David. Colectarea datelor este pre-programată în funcție de fiecare cale de tratament, ceea ce asigură că toate datele sunt colectate și cu o intervenție umană minimă. Datele sunt colectate din chestionare, desene de durere, teste și exerciții.Toate datele sunt disponibile instantaneu pentru raportare și analiză. Cu un singur clic, se poate prelua starea actuală a oricărui pacient. Toate datele relevante despre centru sau rețea sunt disponibile în orice moment pentru manageri.
Pentru ca toate aceste componente sa functioneze corect impreuna mentinem permanent legatura cu cei din Helsinki, Finlanda, pe al carui site ne puteti si vedea acesând sigla DAVID.