Trateaza-te la noi

echipa Profesionista de terapeuti

Siguranță, mediu relaxant și îngrijire.

IOLA, clinica medicala de recuperare in Bacau, a luat fiinta din dorinta de a ajuta pacientii cu recuperari medicale care necesita tehnologii noi, unice in Moldova, o abordare coerenta, o urmarire constanta a pacientului si un atac hotarat asupra DURERII.

Dar mai mult decat atat, vrem ca la noi sa nu te simti incordat si nesigur ca intr-un spital, ci relaxat si ingrijit ca la SPA.

Cladirea clinicii IOLA a fost construita special pentru a inlesni vindecarea si a completa procesul cu lumina, siguranta si calitate.

manager

SPUNE STOP DURERII

Deviza noastra este STOP DURERE - START SĂNĂTATE pentru că vrem să te ascultăm, să înțelegem cum te putem ajuta înainte de a veni în clinică și pentru a eficientiza procesul tău de recuperare medicală. Spune-ne ce te doare ca să putem începe chiar și de acasă vindecarea. În urma mesajului tău, te vom contacta pentru serviciile clinicii de kinetoterapie, fizioterapie și recuperare medicală, apoi vom stabili împreună o metodă de a ataca DUREREA.

IOLA - SUNTEM UNICI

La IOLA, centru de kinetoterapie și recuperare medicală Bacău, te simți RELAXAT într-un mediu sigur și luminos, construit special de la 0 pentru a înlesni vindecarea, te simți ÎNGRIJIT de o echipă extinsă de doctori și kinetoterapeuți care colaborează pentru a găsi cel mai bun plan de atac al DURERII pentru TINE și te simți SIGUR că aparatura și tehnologia folosite sunt cele mai eficiente și UNICE pe piața recuperării medicale locale.

Misiunea noastra

Totul a început de la o idee - aceea de a le oferi pacienților noștri cele mai bune servicii de kinetoterapie și recuperare medicală, astfel încât să se bucure de o viață FĂRĂ DURERE. Astăzi suntem mândri să îți oferim și proceduri de wellness inovatoare, care să te ajute să obții o stare de bine.

Echipa IOLA

Fa cunostiinta cu specialistii nostri

Armanu Lamaita

Medic de familie

Hriban Sebastian

Medic Primar Neurochirurgie

Perju Irina

Medic Primar

Veringa Vlad

Medic specialist ortopedie
Daca aveti intrebari

Noi avem raspunsul

rapsuns

raspuns

raspuns

raspuns