M

ulți dintre dumneavoastră probabil se întreabă ce și cine e cu acestă femeie și ce e cu clinica asta Iola….. Iată răspunsul:

„Sunt Ioana Berza și vreau să ajut populația, de orice vârstă, să își recupereze sănătatea și să se bucure de o viață fără durere, prin proceduri de fizio si kinetoterapie. Fac asta datorită multor accidentări personale care mi-au provocat mari probleme de sănătate, în urmă cu 7 ani.
Am fost sportivă de performanță, campioană a României la echitație (sărituri peste obstacole), însă accidentările mi-au schimbat viața.
Am refuzat atunci operația și am dat o șansă kinetoterapiei. Habar nu aveam atunci cât de mult o să mă îndrăgostesc de această meserie.
Astăzi sunt kinetoterapeut, cu studii masterale si numeroase certificări în domeniu.

În decembrie 2018 am înființat Clinica IOLA !

IOLA a apărut pe piață pentru a servi acea categorie de oameni care vor sa fie tratati in acest mod si la aceste standarde. Nu s-a infiintat lucreze cu Casa de Asigurari (acest segment de piata fiind acoperit suficient de alte clinici din domeniu), IOLA vrea prin mine si prin echipa mea SA VA AJUTE! cu toate ”armele” (aparatura, stiinta, medicii colaboratori), pentru ca poate face asta, aceasta îi este menirea!

Așadar, vreți să fiți tratați autentic?
EU VĂ ÎNȚELEG SUFERINȚELE, și în IOLA Center VĂ AJUT SA SPUNETI ”STOP DURERE!”

Echipa Clinicii Iola

cea mai mare parte cel puțin, medici, colaboratori, angajați, toți cea mai de preț resursă a clinicii noastre, toți orietați spre același țel… să spunem STOP DURERE!