KINETOTERAPIE

La Iola Center ne preocupăm de sănătatea ta și investim constant în aparatură modernă, a cărei tehnologie îți va alina durerea și te va ajuta să duci o viață bună, cu stimă de sine ridicată.

Scopul nostru este să spunem STOP DURERII, iar echipa de medici să se transforme un aliat important în recuperarea ta. Vrem să te cunoaștem, să aflăm ce te apasă, ca apoi să intervenim țintit asupra problemelor medicale ce îți dau bătăi de cap. Alături de o echipă multidisciplinară, empatică și dornică să te ajute, susținută de tehnologie revoluționară, Iola Center va deveni locul unde te vei simți respectat și tratat la cele mai înalte standarde.

CLIMB EXCITE

CLIMB EXCITE este un echipament de urcat scari, compact și usor de folosit chiar si pentru incepatori. Technologia inovativa SPLIT STEP asigura in permanenta 3 trepte disponibile pentru utilizator si ofera o varietate larga de exercitii.

Climb reprezinta o solutie ideala pentru imbunatatirea sistemului cardiovascular, tonifierea trenului inferior, arderea caloriilor, precum si pentru imbunatatirea coordanarii si echilibrului.

KINESIS ONE

Kinesis One este un aparat cu design Fullgravity, integrează un sistem de scripeți pivotanți ce oferă o libertate de mișcare deplină, naturală, în toate planurile.

Astfel, cu peste 200 de exerciții posibile, Kinesis One aduce beneficii importante utilizatorilor, îmbunătățind următoarele abilități: rezistența, echilibrul, forța și flexibilitatea.

_DSC0039

RECLINE BIKE / BICICLETA CU SPĂTAR

Este un echipament destinat cu precădere persoanelor cu mobilitate scăzută. Utilizând acest echipament, veți beneficia de un antrenament cardio moderat, fără a supraîncărca umerii, spatele și articulațiile.

Accesul ușor, designul ergonomic și biomecanica bicicletei cu spătar Recline asigură un antrenament eficient, sigur și confortabil. Dacă doriți să aveți o inimă sănătoasă și articulații mobile, Recline Bike este alegerea perfectă.

SISTEMUL DAVID

David este un sistem bazat pe evaluarea informatizată a mişcărilor, ce ajută la recuperarea mobilităţii şi forţei prin mişcări controlate, cu feedback în timp real.

David îţi arată cât de corect faci fiecare mişcare, ce trebuie să faci ca să o corectezi, câtă mobilitate şi forţă ai, dar şi cum evoluează acestea pe parcursul recuperării.

Citeste mai multe informatii despre SISTEMUL DAVID

SKILL MILL

SKILLMILL este o bandă de alergare mecanică, fără motor, cu suprafața de alergare curbată, activată în exclusivitate de forța imprimată de utilizator. Skillmil este destinată unei palete largi de utilizatori, de la începători până la utilizatori avansați, sportivi de performanță.

Skillmil este un echipament unic pe piață datorită tehnologiei inovative MULTIDRIVE, ce permite utilizatorului să lucreze contra unei rezistențe, combinând în acest mod antrenamentul cardiovascular cu antrenamentul de forță.

TOP EXCITE

Excite Top este un ergometru conceput pentru partea superioară a corpului, poate fi folosit pentru tonifierea brațelor, pentru a câștiga masă musculara, pentru a preveni problemele articulare ale trenului superior, pentru a vă îmbunătăți / corecta poziția trunchiului sau chiar pentru a vă pregăti pentru o competiție sportivă.

Excite Top reprezinta o soluție ideală de încălzire a musculaturii și articulațiilor trenului superior, astfel încât se previn posibile accidentări.

De asemenea, Excite Top este o soluție ideală de antrenament cardiovascular chiar și pentru persoanele cu diverse afectiuni lombare și / sau dizabilități ale trenului inferior.

vario EXCITE

Vario este un echipament eliptic de ultimă generație, cu mișcări naturale, diverse și fără impact, destinat antrenamentului aerobic.

Vario este perfect dacă vrei să pierzi în greutate, să îți îmbunătățești coordonarea, să ajuți la prevenirea problemelor articulare și să activezi toate grupele musculare din corp într-o singură sesiune de antrenament.

WALKER VIEW

Walker View este o bandă de alergare pentru

  • Reabilitare

  • Recuperare a mersului

  • Analiză de mișcare

  • Cardiologie

Este furnizat cu un PC cu touch screen și un ecran de feedback LCD WIDE, suprafață de detectare sarcină (senzor matrice sarcină) și o cameră integrată 3D pentru captare de mișcare.

ISO SHIFT

ISO SHIFT este primul dispozitiv de antrenament funcțional din lume cu sistem de exerciții libere, care încorporează capacitatea de recunoaștere a mișcării și antrenarea echilibrului. Cu ajutorul unor cabluri de rezistență cu geometrie variabilă, acesta este dedicat antrenării izotonice a membrelor superioare și inferioare.

ISO SHIFT este în special potrivit pentru medicină sportivă, reabilitare și terapie ocupațională.

SALA KINETOTERAPIE

Urmareste-ne pe: